Trattoria Giancarlo

Trattoria Giancarlo - wolnostojący lokal w sercu Wesołej zachęca do odwiedzin ze względu na ciekawą lokalizację z dala od zgiełku warszawskiego. Niepowtarzalną atmosferę tworzy wystrój lokalu w stylu "gospody włoskiej " oraz osoba znanego szefa kuchni Giancarlo Russo, którego pasją jest uszczęśliwianie klientów poprzez smak dań .

W trattorii menu jest bardzo bogate. Można tu zjeść cieniutką włoską pizzę , klasyczne dania ze stałej karty menu , dania z produktów sezonowych, w środy i czwartki świeże ryby i owoce morza oraz dania autorskie samego mistrza . Wiele dań przygotowywanych jest metodą własnego wyrobu ( np. makarony, kopytka włoskie, kiełbaski ).

W trattorii znajdują się 3 sale mogące przyjąć 50 osób ( w tym sala VIP dla 10 osób ) oraz elegancka sala w namiocie ( w sezonie wiosenno-jesiennym dla 50 osób ), w których organizowane są przyjęcia okolicznościowe ( m.in. spotkania firmowe, bankiety, komunie, przyjęcia weselne itp.).

Podczas przyjęć szef kuchni niejednokrotnie zaprasza do wspólnego gotowania ( life cooking na stacjonarnej wyspie kuchennej ), a także organizuje warsztaty kulinarne dla pasjonatów kuchni włoskiej.

Od kwietnia uruchamiane są przyległe do lokalu ogródki ( dla ok. 200 osób ), w których kucharze przygotowują wyśmienite dania z grila .

Trattoria Giancarlo świadczy także usługi cateringowe .

U Giancarlo często można spotkać artystów, ludzi ze świata polityki i biznesu kochających kuchnię Giancarlo.

Niewygórowane ceny i wysoka jakość dań sprawiają, iż Goście chętnie tu bywają i powracają.

Serdecznie zapraszamy.